Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική στήθους θεωρείται ως μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα όσον αφορά τον ψυχισμό μιας γυναίκας και ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Το πρόβλημα κατά κύριο λόγο συναντάτε σε γυναίκες νεαρής ηλικίας, οι οποίες έχουν πολύ μικρό στήθος ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα χαλάρωσης. Και στις δυο περιπτώσεις βλέπουμε ότι το φαινόμενο προκαλεί ένα έντονο αίσθημα κατωτερότητας.

Τα ενθέματα

Τα ειδικά ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούμε έχουν το σχήμα και αίσθηση ενός πραγματικού στήθους. Η σύσταση τους ποικίλει, αφού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περίβλημα σιλικόνης το οποίο περιέχει επίσης  gel σιλικόνης, ή περίβλημα σιλικόνης το οποίο περιέχει φυσιολογικό ορό.

Ποιους αφορά;

Μία ακόμα σημαντική χρήση των ενθεμάτων σιλικόνης είναι και η επανορθωτική χειρουργική η οποία αφορά γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή λόγω καρκίνου του μαστού. Η πλαστική στήθους μπορεί να γίνει επίσης σε περιπτώσεις που υπάρχει σημαντική μείωση του στήθους η οποία οφείλεται σε μεγάλη απώλεια βάρους ή τοκετό. Η τελευταία επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με μια ανόρθωση στήθους ώστε να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Μέγεθος

Το μέγεθος των ενθεμάτων σιλικόνης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της επέμβασης.  Έτσι, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον πλαστικό χειρουργό και να συζητήσετε μαζί του όσα αφορούν τις προσδοκίες σας και το μέγεθος που επιθυμείτε. Η επιλογή του τελικού μεγέθους πρέπει να προκύπτει από τον συνδυασμό της επιθυμίας σας και την αντικειμενική γνώμη του ιατρού σας. Έτσι θα εξασφαλιστεί ότι το στήθος σας θα έχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα και θα δένει με το υπόλοιπο σώμα.

Η επέμβαση

Η επέμβαση αυξητικής στήθους με ενθέματα σιλικόνης γίνεται κατόπιν γενικής νάρκωσης. Η διάρκεια της εγχείρησης διαρκεί περίπου 1.5 ώρα, ενώ η διανυκτέρευση στην κλινική δεν κρίνεται απαραίτητη.  Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι άμεσα ορατά ορατά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται μερικές εβδομάδες. Οι γυναίκες οι οποίες προχωρούν σε αυξητική στήθους για αισθητικούς λόγους έχουν την δυνατότητα να θηλάσουν και να κυοφορήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άλλες επεμβάσεις

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες