Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος η οποία συμβάλει στην ανανέωση των άνω στοιβάδων της επιδερμίδας. Είναι μια αναίμακτη διαδικασία η οποία γίνεται μετά από την χρήση τοπικής αναισθησίας, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό περιστροφικό εργαλείο που θυμίζει περιστρεφόμενο τροχό. Η δερμοαπόξεση είναι μία ανώδυνη διαδικασία, με την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δερματικά προβλήματα όπως:

  • αφυδάτωση
  • δυσχρωμίες
  • ακμή
  • πανάδες

Δερμοαπόξεση – Περισσότερα

Η δερμοαπόξεση επαναφέρει την απαλότητα και την λάμψη του δέρματος, καθώς και βελτιώνει σημαντικά τα σημάδια του γήρατος. Η θεραπεία έχει εφαρμογή σε όλα τα σημεία του προσώπου, το μπούστο και το λαιμό. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με άλλες θεραπείες και να δώσει ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό το είδος θεραπείας είναι μία μη επεμβατική μέθοδος μετά από την οποία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας εργασίες αφού περάσουν μόνο 2 ώρες. Η ήπια ερυθρότητα μένει στο δέρμα για λίγες ώρες, όμως μπορείτε άνετα να την καλύψετε με τη χρήση make-up.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα νιώσετε την επιδερμίδα σας απαλή και λαμπερή. Η υφή του δέρματος σας θα είναι εκπληκτική, ενώ με τη συνέχεια των θεραπειών θα συνεχίσετε να βλέπετε όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Ο αριθμός των επισκέψεων εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος του προβλήματος και από το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε να επιτύχουμε. Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι φυσικά στην διάθεσή σας για να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με την δερμοαπόξεση.

Άλλες επεμβάσεις

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες