Υαλουρονικό Οξύ

 Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ

Πολλά άτομα αισθάνονται νεότεροι από αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη.

Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, την μείωση του όγκου των χειλιών καθώς και την όψη του προσώπου.

Στην γήρανση του προσώπου και ιδιαίτερα στην εμφάνιση ρυτίδων παίζει σημαντικό ρολό η έκθεση στον ήλιο καθώς και οι διατροφικές μας συνήθειες η κατανάλωση αλκοόλ, κάπνισμα κτλ.

Οι ενέσιμες  αντιγηραντικές θεραπείες είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εξομαλύνει τις γραμμές στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και το στόμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη για χειρουργική επέμβαση.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που παίζει σημαντικό ρόλο στην δόμηση του δέρματος. Σε αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται ο όγκος και η φρεσκάδα του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για την αντιγήρανση και την ανάπλαση του δέρματος. Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων.

H βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου με την εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως αποτελεί μια πρωτοποριακή, σύγχρονη θεραπεία που αφορά σχεδόν όλες τις ηλικίες και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Παρασκευάζεται χημικά σε μορφή jel και χρησιμοποιείται ως ενέσιμο υλικό αύξησης όγκου σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Με  μη χειρουργικό τρόπο αντιμετωπίζει και  γεμίζει στατικές ρυτίδες του προσώπου ή να γεμίσει ατροφικές περιοχές. Επίσης, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται στην αύξηση του όγκου των χειλιών των ζυγωματικών και στη διόρθωση του οβάλ του προσώπου. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως.

Η θεραπεία γίνεται στο Ιατρείο και είναι σχεδόν ανώδυνη με  χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας στα σημεία εφαρμογής και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα

Πλεονέκτημα της χρήσης  είναι τα αναστρέψιμα αποτελέσματα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, δεν θα χρειαστεί χειρουργείο ούτε να υποστείτε μία μακρά περίοδο ταλαιπωρίας το υαλουρονικό οξύ απορροφάτε πλήρως μετά από 6-8 μήνες.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ