Ρινοπλαστική

 Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Η μύτη αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Λόγω  της θέσης  συμμετέχει στην συνολική αισθητική, συμμετρία και αρμονία του προσώπου.

Η ρινοπλαστική αποσκοπεί στη βελτίωση της εμφάνισης αλλά και της λειτουργίας της μύτης, και αποτελεί μια από τις συχνότερα πραγματοποιούμενες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής.

Εάν το φυσικό σχήμα της μύτης σας κάνει δυστυχισμένο, εμποδίζοντας την ποιότητα της ζωής σας, ή αν η μύτη σας είναι παραμορφωμένη λόγω ατυχήματος ή τραυματισμού

η διαδικασία αυτή βελτιώνει την εμφάνιση και την αναλογία της μύτης σας, ενισχύοντας την αρμονία του προσώπου και την αυτοπεποίθηση.

Ο στόχος της ρινοπλαστικής είναι να βελτιωθεί η μύτη αισθητικά, προκειμένου να δημιουργήσει αρμονία με τα  υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ρινοπλαστική μπορεί να υποστούν οι έφηβοι μόλις ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους, δηλαδή τα κορίτσια μετά την ηλικία των 16 ετών και τα αγόρια μετά την ηλικία των 18 ετών.

Με την ρινοπλαστική μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί το μέγεθος της μύτης, να διορθωθούν ατέλειες στο ακρορρίνιο ή στη ράχη της μύτης, να μειωθεί το μέγεθος των ρουθουνιών, να διορθωθεί η γωνία ανάμεσα στην μύτη και το άνω χείλος, να αποκατασταθούν τυχόν συγγενείς ή μετατραυματικές δυσμορφίες, αλλά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα αναπνοής.

Η επέμβαση έχει διάρκεια 1 -3 ώρες, ανάλογα το πρόβλημα. Συνήθως γίνεται με γενική αναισθησία, αλλά μπορεί να γίνει σε ειδικές περιπτώσεις και με τοπική & μέθη. Η ρινοπλαστική σήμερα είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας, έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και με τις νέες τεχνικές έχει απίστευτα απλοποιηθεί που δεν χρειάζεται απουσία από την εργασία πέρα των τριών ημερών.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ