Νήματα

 Νήματα

Νήματα

Με την πάροδο του χρόνου ο συνδετικός, ο στηρικτικός δηλαδή ιστός του δέρματος, γερνάει και χαλαρώνει σε πρόσωπο και σώμα

Το πρόσωπο και οι εκφράσεις του διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας. Η ιατρική τεχνολογία ωστόσο, κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια την οριστική και άριστη αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού με την επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο της εφαρμογής δερματικών νημάτων

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε νεανικότερο πρόσωπο χωρίς να πραγματοποιήσουμε ολικό facelift  χωρίς να αλλοιώσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά μας. Η λύση είναι lifting με νήματα PDO.

Τα απορροφήσιμα νήματα για πρόσωπο και σώμα αποτελούν πλέον την πιο εξελιγμένη τεχνικά, αναίμακτη μέθοδο για την επίτευξη του αποτελέσματος lifting σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς τη χρήση νυστεριού.

Τα νήματα αποτελούν ειδικής τεχνολογίας ράμματα βραδείας απορρόφησης, τα οποία κατά τη διάρκεια παραμονής τους εντός του δέρματος επιτυγχάνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναίμακτου lifting, συσφίγγοντας το συνδετικό ιστό και διεγείροντας την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Η μέθοδος είναι γρήγορη, αναίμακτη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, αναίμακτη, ευέλικτη και προσιτή σε όλους μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου χωρίς να δημιουργεί σημάδια ή ουλές στο δέρμα.

Τα νήματα τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε να επέμβουμε, κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, οπότε και δεν είναι ορατά. Με την ειδική τεχνική μας η τοποθέτησή τους επιτυγχάνει την άμεση ανόρθωση και διόρθωση της πάσχουσας περιοχής, ενώ στην πορεία τα νήματα απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

 

Η μέθοδος είναι απόλυτα ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει  άμεσα χωρίς κανένα περιορισμό στις δραστηριότητές του.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ