Λιποδιάλυση (Aqualyx)

Λιποδιάλυση (Aqualyx)

Λιποδιάλυση (Aqualyx)

Είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως: διπλοσάγωνο, βραχίονες, λιπώματα μέσης, σωσίβια μέσης, γοφούς, ψωμάκια, μηρούς, γόνατα.

Το Aqualyx περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος. Με τη βοήθεια βακτηρίων, το σώμα μας είναι ικανό να παράξει μόνο του το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους.

Το Aqualyx υγροποιεί το λίποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Περιέχει Δεσοξυχολανικό Οξύ, ένα είδος Χολικού Οξέος.

Η δραστική αυτή κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί. Απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

Το φάρμακο εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελόνων. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη.

Το Aqualyx είναι το μόνο εγκεκριμένο από τον FDA ενέσιμο διάλυμα για τη λιποδιάλυση.

Μετά από κάθε θεραπεία οι ασθενείς μπορούν να αναμένουν μερική ερυθρότητα στην περιοχή η οποία θα υποχωρήσει μετά από τέσσερις έως έξι ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε μόλις μία εβδομάδα.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ