Laser προσώπου

Laser προσώπου

Laser προσώπου

Με τα χρόνια το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητά του, χαλαρώνει, εμφανίζονται ρυτίδες, αλλοιώνεται το χρώμα του και χάνει τη νεανικότητά του.

Το Laser είναι μια αποτελεσματική, μη επεμβατική  λύση που βοηθά στην θεραπεία διάφορων δερματικών προβλημάτων συμπεριλαμβανομένων της υφής του δέρματος  τον χρωματικό τόνο, ρυτίδες, ακμή, και την παραγωγή κολλαγόνου.

Με την θεραπεία αναπλάθεται όλο το δέρμα του προσώπου, φεύγουν τα γερασμένα ή νεκρά κύτταρα και αντικαθίστανται με νέα, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών.

Λεπτές ρυτίδες, κηλίδες και δυσχρωμίες εξαφανίζονται, οι διευρυμένοι πόροι του δέρματος μικραίνουν, σημάδια και ουλές βελτιώνονται σημαντικά. Συνολικά το δέρμα γίνεται πιο στιλπνό και φωτεινό και το πρόσωπο πολύ νεότερο και ανανεωμένο.

Μπορούμε να συνδυάσουμε το  laser με πληθώρα άλλων θεραπειών για να επιτύχουμε για πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τον ιατρό μετά τη δερματοσκόπηση του κάθε ασθενούς. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 10-15 λεπτά, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη. Μετά από κάθε συνεδρία με laser το δέρμα παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα, η οποία όμως δεν έχει διάρκεια.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, το δέρμα γίνεται πιο λείο, σφριγηλό και ομοιόμορφο, επανακτώντας τη νεανικότητά του.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ