Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική στήθους είναι μία από τις συχνότερες επεμβάσεις στην Πλαστική Χειρουργική παγκόσμια. Είναι μία πολύ σημαντική επέμβαση όσον αφορά τη βελτίωση του ψυχισμού της γυναίκας.

Συνήθως το πρόβλημα αφορά νέες κοπέλες που έχουν μικρό, έως ανύπαρκτο στήθος ή γυναίκες με μικρό χαλαρό στήθος που τους δημιουργεί ένα αίσθημα κατωτερότητας.

Τα ενθέματα σιλικόνης, τα οποία χρησιμοποιούνται έχουν σχήμα και σύσταση παρόμοια ενός νεανικού μαστού και αποτελούνται, είτε από περίβλημα σιλικόνης και περιεχόμενο gel σιλικόνης, είτε από περίβλημα σιλικόνης και περιεχόμενο φυσιολογικό ορό.

Εκτός από την αισθητική χειρουργική, τα ενθέματα σιλικόνης χρησιμοποιούνται και στην επανορθωτική χειρουργική σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή για καρκίνο μαστού. Η αυξητική στήθους μπορεί να εφαρμοστεί επίσης μετά από σημαντική μείωση του όγκου του στήθους που οφείλεται σε τοκετό ή σημαντική μείωση βάρους ( σε συνδυασμό και με τεχνικές ανόρθωσης μαστών).

Η επιλογή του μεγέθους του ενθέματος είναι σημαντική και θα πρέπει να ενημερώσετε για τις προσδοκίες σας όσον αφορά στο μέγεθος του στήθους που επιθυμείτε.

Η τελική επιλογή του μεγέθους είναι ένας συνδυασμός των επιθυμιών σας και της αντικειμενικής γνώμης του ιατρού ώστε οι μαστοί να είναι αρμονικοί σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Η επέμβαση τοποθέτησης ενθεμάτων σιλικόνης γίνεται συνήθως με γενική νάρκωση, έχει διάρκεια περίπου 1-1,5 ώρα και δεν είναι απαραίτητη η διανυκτέρευση στην κλινική. Τα αποτελέσματα της αισθητικής επέμβασης αυξητικής μαστών είναι αμέσως ορατά

Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση για αισθητικούς λόγους μπορούν να κυοφορήσουν και να θηλάσουν χωρίς πρόβλημα.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ