Δερμοαπόξεση

 Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση βοηθά αναίμακτα στην ανανέωση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας, με την βοήθεια περιστροφικού χειρουργικού εργαλείου (βούρτσας ή περιστρεφόμενου τροχού με διαμαντένια εξαρτήματα).

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο που αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες και πανάδες, αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, αλλά και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Η δερμοαπόξεση μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και τον μπούστο, ενώ δίνει άριστα αποτελέσματα και με άλλες θεραπείες.

Δεν πονάει καθόλου, η θεραπεία είναι μη επεμβατική, και μπορείτε μετά από 1-2  ώρες να βγείτε έξω. Παραμένει μια ήπια ερυθρότητα για λίγες ώρες που μπορεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας make-up και να επανέλθει αμέσως ο ασθενής στις συνήθεις δραστηριότητες του.

Τα αποτελέσματα μπορούμε να τα δούμε αλλά και να τα αισθανθούμε σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία γιατί υπάρχει άμεση βελτίωση όσο αφορά την υφή του δέρματος και την εμφάνιση του. Βεβαίως μεγαλύτερη βελτίωση θα δούμε με την συνέχιση των προβλεπομένων συνεδριών. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την βαρύτητα του προς αντιμετώπιση προβλήματος

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ