Αυξητική Χειλιών

Αυξητική Χειλιών

Αυξητική Χειλιών

Τα χείλη είναι ένα μέρος του προσώπου, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην αισθητική του. Κατέχει κεντρικό ρόλο στην εικόνα του. Για αυτό το  λόγο  πολλά άτομα δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθητική των χειλιών τους.

Εκτός από το μέγεθος των χειλιών σημαντικό ρόλο παίζει και το σχήμα τους.

Σκοπός μας είναι στις περιπτώσεις αυξητικής χειλιών  τα χείλη να φαίνονται φυσιολογικά και να ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να δείχνουν στοιχεία υπερβολής.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει η αυξητική των μικρών χειλιών είναι πολλοί και διακρίνονται σε μεθόδους όπου γίνεται χρήση ενέσιμων υλικών, ενθεμάτων ή αυτόλογων υλικών καθώς και σε χειρουργικές μεθόδους. Η καλύτερη μέθοδος είναι η εξατομικευμένη μέθοδος, αυτή που δηλαδή συνάδει με τις ανάγκες κάθε ασθενούς. Καθώς η αλλαγή των χειλιών αφορά στο πρόσωπο θα επηρεάσει την συνολική εικόνα του ατόμου.

Υπάρχει μία ποικιλία υλικών που έχει χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των χειλιών όπως είναι η έγχυση υαλουρονικού οξέος και άλλες συνθετικές ουσίες. Οι ενέσεις πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία ή και με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ