Αυξητική στις Γάμπες

 Αυξητική στις Γάμπες

Αυξητική στις γάμπες

Οι γυναικείες γάμπες είναι ένα σημείο που αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Με την Γαστροκνημία, την αυξητικής στις γάμπες μπορεί να αυξηθεί ο όγκος της γάμπας και να υπάρξει συμμετρία τόσο στα πόδια όσο και στο σώμα.

Γυναίκες αλλά και άντρες που επιθυμούν να δώσουν όγκο στις αδύνατες γάμπες τους ή να βελτιώσουν την εικόνα σε στραβές ή ασύμμετρες γάμπες καταφεύγουν στη γαστροκνημία. Στην αυξητική γάμπας καταφεύγουν ακόμα αθλητές του Body Building που παρά τη γυμναστική δεν μπορούν να δώσουν όγκο στις γάμπες τους αλλά και ασθενείς που πάσχουν από Πολιομυελίτιδα, Δισχιδή ράχη αλλά και Ραϊβοιπποποδία.

Αφαιρείται λίπος από τα σημεία που περισσεύει, όπως τα ψωμάκια, η κοιλιά, οι βραχίονες, τα γόνατα και προστίθεται ομοιογενώς στις γάμπες. Η διαδικασία γίνεται με δύο τεχνικές ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε.

Με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στη γάμπα, με μια πολύ μικρή τομή, λίγων εκατοστών, κάτω από το δέρμα πίσω από το γόνατο και με προσθήκη υαλουροικού οξέως σε ενέσιμη μορφή. Με τη χρησιμοποίηση του δικού σας λίπους, λιποπλαστική, αφαιρείται περίσσιο λίπος από μία περιοχή και προστίθεται στην περιοχή της γάμπας.

(+30) 210 572 0700
contact@tsakonis.gr
Παναγή Τσαλδάρη 9

& Πινδάρου,

3 121 34 Περιστέρι, Αθήνα

Δευτέρα – Παρασκευή

10 π.μ – 6 μ.μ